Een core business vanaf het eerste uur

Zeevracht

Uw vracht transporteren naar de andere kant van de wereld voor een scherpe prijs? Wij verzorgen zeevrachtzendingen van en naar alle belangrijke havens op alle continenten.

Remiro Freight Services

Uw vracht transporteren naar de andere kant van de wereld voor een scherpe prijs? Wij verzorgen zeevrachtzendingen van en naar alle belangrijke havens op alle continenten. Hierbij werken we wereldwijd samen met de beste partners. Wij verschepen zowel grote hoeveelheden vracht als deelcontainers, inclusief de FCL en LCL zeecontainers. 

Zeevracht is ook een core business vanaf het eerste uur. Dat maakt het zeer verdienstelijk om met ons in zee te gaan. Financieel, maar ook in termen van kwaliteit, service en veiligheid. Het vervoer naar en van de haven met railtransport of wegtransport nemen wij gemakkelijk op in één totaaltraject. Checkt u ook onze aanvullende services om uw transport compleet te maken, zoals inklaren of palletiseren of doorvoer met binnenvaart.

U wilt weten hoe het ervoor staat met uw zending. Dat begrijpen we bij Remiro. Daarom kunt u ons voor elke servicevraag altijd rechtstreeks benaderen. Wij werken niet met een callcenter of automatische doorkiesnummers. Het is uw contactpersoon die persoonlijk tekst en uitleg geeft over de situatie op dat moment. Al is het midden in de nacht. Dat vertrouwen vinden wij belangrijk.  

Meer informatie over transport over zeetransport? Bel met onze zeevracht-experts. Zij gaan recht door zee en geven het beste advies met bijbehorende prijsindicatie. Natuurlijk is dit kosteloos en vrijblijvend. Want vragen staat vrij.