Vliegensvlug importeren of exporteren

Luchtvracht

Uw goederen vliegensvlug importeren of exporteren? Onze luchtvrachtservice is de snelste vorm van deur-tot-deur transport. Wij opereren wereldwijd.

Remiro Freight Services

Uw goederen vliegensvlug importeren of exporteren? Onze luchtvrachtservice is de snelste vorm van deur-tot-deur transport. Wij opereren wereldwijd. Dat kan dankzij de samenwerkingspartners, die net zoveel waarde hechten aan kwaliteit als wij. Hoe groter de afstanden, hoe korter de lijntjes. Belangrijk, want we staan erop om altijd up-to-date te zijn over uw luchtvracht. 

Bij exportvrachten per vliegtuig  maken we uw vracht verzendklaar in onze douaneloods. Inclusief de veiligheidscontrole met behulp van speurhonden. Producten vervoeren we zelfs gekoeld of diepgevroren. Vracht mag zowel bestaan uit strak gestapelde pallets als uit grote of afwijkende formaten. Ook alles ertussenin is mogelijk. Van grote volumes tot spoedtransport van één enkel onderdeel. Dankzij onze behendigheid met douanezaken, blinken wij uit in spoedtransport. 

Importeren in de EU? Checkt u ook onze aanvullende services om import compleet te maken, zoals inklaren of opslag van goederen.

Alsof we uw vracht hoogstpersoonlijk op locatie ophalen, meevliegen en afleveren op plaats van bestemming. Zo voelt de luchtvrachtservice van Remiro. Dat komt doordat we gedurende het hele transport persoonlijk op de hoogte zijn van de stand van zaken. Ongeacht wanneer u informatie wilt over uw zending, uw contactpersoon verstrekt altijd de meest actuele informatie. Dat geeft vertrouwen.

Meer informatie over transport over luchttransport? Die verstrekt de luchtvracht-adviseur met veel plezier. Belt u gerust voor een gesprek met één van onze hoogvliegers. Vanzelfsprekend is kennismaken vrijblijvend.