Afleveren of ophalen

Wegtransport

Uw vracht afleveren of ophalen op welk Europees adres dan ook? Vertrouwt u daarvoor op onze deur-tot-deur-service.

Wegtransport
Remiro Freight Services

Uw vracht afleveren of ophalen op welk Europees adres dan ook? Vertrouwt u daarvoor op onze deur-tot-deur-service. Moet de lading koel of diepgevroren vervoerd worden? Gaat het om een paar doosjes of een volgeladen trailer? Van koerier tot kraanuitrusting en van bestelbus tot bulktransport. Het transportmiddel wat we inzetten stemmen we zo efficiënt mogelijk af op de lading.

Wegtransport wordt vaak gecombineerd met zee- of luchtvracht. De logistieke wereld is ons natuurlijke habitat waarin wij feilloos navigeren. Wij stippelen snel de meest voordelige transportroute voor u uit. Over de weg, de zee of door de lucht. Inclusief de benodigde services zoals onder meer verpakken of ompakken, palletiseren of het in orde maken van douanezaken. 

Zowel wij als onze partners gaan tot het uiterste voor u. Dat vertrouwen krijgt u van onze contactpersoon. Wanneer u hem ook belt, of wat u hem ook vraagt: hij verstrekt altijd linea recta de info over de actuele stand van zaken. In een persoonlijk gesprek, zonder tussenkomst van systemen of protocollen. 

Meer informatie over wegtransport? Waarom stelt u uw vragen niet gewoon aan onze wegtransport-expert? Hij zit klaar bij de telefoon om u te adviseren. Vragen staat vrij. Dus bij ons kunt u vrij van kosten of verplichtingen een offerte aan te vragen.